WAGENINGEN HOTEL & CONGRES CENTRE

Gelegen aan de rand van het centrum van Wageningen, midden in Nederland, ligt Wageningen International Congress Centre (WICC).

WICC is begin 2018 vernieuwd en heeft een trendy make-over ondergaan. Het WICC is nu een plek waar beleving en het gevoel van “thuis komen” centraal staan. Dit komt niet alleen naar voren in de inrichting, maar ook proberen wij onze gasten dagelijks te verrassen en te laten genieten van de kleine dingen. In Restaurant Beau kunnen gasten in een intieme sfeer genieten van heerlijke gerechten of Shared dining. Daarnaast is het ook mogelijk voor grote gezelschappen events & meetings te organiseren in een van onze zalen.

De combinatie van een luxe driesterrenhotel, eigen parkeerterrein, een verfijnd restaurant en een prachtig terras maakt dat onze gasten van alle gemakken worden voorzien.

Hier een keer overnacht omdat we naar oudehands dierenpark gingen. Was goed geregeld en we hebben een goede overnachting gehad. Was wel meer gericht op zakelijk.

M. Moorsel, Nederland

Een mooi hotel met vriendelijke personeel. Kamer zijn schoon. Leuk terras waar je met mooi weer rustig heerlijk buiten kan zitten met uitzicht op het water.

C. Soetendaal, Nederland
Park & Eat bij Restaurant Beau Wageningen
Scroll Up