WAGENINGEN HOTEL & CONGRES CENTRE

Gelegen aan de rand van het centrum van Wageningen, midden in Nederland, ligt Wageningen International Congress Centre (WICC).

WICC is begin 2018 vernieuwd en heeft een trendy make-over ondergaan. Het WICC is nu een plek waar beleving en het gevoel van “thuis komen” centraal staan. Dit komt niet alleen naar voren in de inrichting, maar ook proberen wij onze gasten dagelijks te verrassen en te laten genieten van de kleine dingen. In Restaurant Beau kunnen gasten in een intieme sfeer genieten van heerlijke gerechten of Shared dining. Daarnaast is het ook mogelijk voor grote gezelschappen events & meetings te organiseren in een van onze zalen.

De combinatie van een luxe driesterrenhotel, eigen parkeerterrein, een verfijnd restaurant en een prachtig terras maakt dat onze gasten van alle gemakken worden voorzien.

Haakzaal congreshotel WICC Wageningen

Restaurant Beau

Kom genieten van onze nieuwe Italiaanse keuken! De mix van goede smaakvolle gerechten voor een betaalbare prijs in combinatie met het prachtige interieur maken Restaurant Beau heel bijzonder! Restaurant Beau is 7 dagen geopend vanaf 17:00 uur.

Junior Loft Wageningen

Evenementen

Het WICC maakt graag iets moois van bijzondere momenten! We hebben alles in huis om een onvergetelijke dag te organiseren. Zoals onze vernieuwde zalen, sfeervol restaurant Beau, een heerlijk terras aan het water en comfortabele hotelkamers. Wij laten niets aan het toeval over!

Evenementen & bruiloften bij WICC Wageningen

Congres

Wageningen International Congress Centre staat mede dankzij de centrale ligging, landelijk bekend als de locatie bij uitstek voor alle soorten bijeenkomsten. Het WICC beschikt tevens over ruime parkeergelegenheid op eigen terrein en met een eigen restaurant zorgen we voor een foodbeleving die perfect aansluit bij jouw bijeenkomst!

Restaurant Beau Wageningen

Hotelkamers

Uitgerust wakker worden kan in een van onze comfortabele hotelkamers. Vervolgens kun je zo aanschuiven bij een heerlijk ontbijtbuffet. Ben je hier voor business of wil je de omgeving van Wageningen gaan ontdekken? Plan je meeting of congres in een van onze 26 zalen of huur een fiets en ga erop uit!

Terraszaal voor evenementen in bruiloften bij WICC Wageningen

Trouwen

W-INVITE is een officiële trouwlocatie gelegen in Wageningen aan het stadspark met een mooi uitzicht over het water. Niet alleen de trouwceremonie, maar ook het diner met als afsluiting een spectaculair feest inclusief een overnachting kunnen door ons georganiseerd worden.

Hier een keer overnacht omdat we naar oudehands dierenpark gingen. Was goed geregeld en we hebben een goede overnachting gehad. Was wel meer gericht op zakelijk.

M. Moorsel, Nederland

Een mooi hotel met vriendelijke personeel. Kamer zijn schoon. Leuk terras waar je met mooi weer rustig heerlijk buiten kan zitten met uitzicht op het water.

C. Soetendaal, Nederland
Park & Eat bij Restaurant Beau Wageningen
Scroll Up