Feels like home

ARRANGEMENTEN

Asian Cuisine

The Beau•Sai Experience

Konnichiwa! Onze Chefkok Nouredine Bahaj verwelkomt je graag in BEAU·Sai. Met de beste ingrediënten, zorgt hij voor een onvergetelijke sushi ervaring. Samen geniet je van zijn instagramwaardige sushi, vers bereid in onze live cooking keuken.

18 BEAU Fine Dining || Hotel WICC
Experience, taste & enjoy

BEAU Fine Dining experience

We staan garant voor een buitengewone culinaire beleving. Ons concept is recent bezegeld met het toetreden aan de Euro-toques, wij dragen met trots de code van eer. De producten in onze keuken zijn zoveel mogelijk natuurzuiver, traceerbaar en ambachtelijk geproduceerd.

All I want for Christmas

ALL YOU CAN EAT KERSTARRANGEMENT

Kerst is het ideale moment om er even tussen uit te gaan en om te genieten van de tijd met familie en vrienden. Bij ons wordt je lekker in de watten gelegd en kun je genieten van een heerlijk all you can eat kerstbuffet, de rust van natuur en de warmte van de mensen om je heen. Met in de ochtend een uitgebreid live cooking kerstontbijt. Als je gebruik maakt van een van onze kerstarrangementen beleef je tijdens Kerst een onbekommerde tijd in ons hotel.

overnachtEN
welkomst drankje
ALL YOU CAN EAT BUFFET
live cooking kerstontbijt
Kerst geschenk
KIDS CORNER
All I want for Christmas

CULINAIR JINGLE BELLS ARRANGEMENT

Misschien heb je drukke tijden gehad en ben je wel even toe aan even wat verwennerij voor jezelf? Boek dan dit Jingle Bells arrangement en geniet volop in ons 4-sterren hotel in de Veluwe. Overnacht in een van onze luxe kamers en laat je 's avonds culinair verwennen door onze top Chef op sterren niveau. In de ochtend staat er voor jullie weer een heerlijk kerstontbijt klaar.

overnachtEN
welkomst drankje
4-6 gangen diner
live cooking kerstontbijt
Kerst geschenk
KIDS CORNER

Hotel WICC

Lawickse Allee 9
6701 AN Wageningen

+31 (0) 317 490 133
Open: 24/7