Restaurant Beau Wageningen

Nieuw Brasserie Beau in Wageningen

Als je in Brasserie Beau bent krijg je meteen die Ibiza vibes. Grote olijfbomen, Spaanse tegeltjes, kleurrijke decoratie, rotan behang, antiek houten meubels en een grote open keuken met een live-cooking gedeelte; je waant je meteen in Ibiza. In Brasserie Beau vindt je trendy en hippe gerechten die je samen kunt delen of gewoon lekker zelf kunt opeten. Je kunt meekijken hoe alles vers en huisgemaakt wordt in onze live cooking keuken. Elke dag kun je goed beginnen met een heerlijk ontbijtbuffet in onze brasserie waar onze kok een vers eitje voor je bakt. Met onze verrassende Bits & Bites kaart is Brasserie Beau ook de perfecte hang-out voor alleen een drankje en klein hapje.

Terras

Geniet in de zomermaanden van de relaxte en warme sfeer van Ibiza op ons terras. Op het aangrenzende loungeterras met uitzicht op de stadgracht kun je terecht voor een verfrissend drankje met een lekker hapje. Met lekkere cocktails, fijne achtergrond muziek, de geur van de bbq en grote loungekussens is dit de perfecte plek om te relaxen en te genieten met vrienden en/of familie.

Evenementen & (bedrijfs)feesten

Brasserie Beau is geopend voor ontbijt en lunch, maar ook een uitstekende plek voor een zakelijke lunch, receptie of bedrijfsfeest. Brasserie Beau is een veelzijdige locatie met mogelijkheden voor live-cooking, buffetten, à la carte of bijvoorbeeld een walking diner. Wij zitten vol met leuke ideeën en denken graag met je mee voor dat onvergetelijke moment! Kom gerust langs om de sfeer te proeven en vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. Even bellen of mailen mag natuurlijk ook!

  • Hippe & heerlijke gerechten
  • Relaxte ibiza vibe
  • Live-cooking gedeelte
  • Sfeervolle brasserie helemaal ingericht in Ibiza stijl
  • Hoog & laag zitgedeelte
  • Shared dining
  • Loungeterras in Ibiza stijl aan het water (zomers geopend)
  • Besloten feesten en buffetten mogelijk!

DE MENUKAART


Openingstijden

Maandag: 7:00 tot 17:00 uur
Dinsdag: 7:00 tot 17:00 uur
Woensdag: 7:00 tot 17:00 uur
Donderdag: 7:00 tot 17:00uur
Vrijdag: 7:00 tot 17:00 uur
Zaterdag: 7:00 tot 17:00 uur
Zondag: 7:00 tot 17:00 uur


Reserveren

De brasserie is 7 dagen per week geopend voor ontbijt en lunch. Reserveren is gewenst! Via onderstaande button kun je ook reserveren voor diner in Restaurant Beau.


Contact

Lawickse Allee 9
6701 AN Wageningen

+31(0)317 490 133
restaurant-beau@wicc.nl

Klik hier voor een routebeschrijving

Scroll Up