Haakzaal Wageningen WICC

Bent u opzoek naar een veelzijdige locatie voor een meeting, vergadering of event? Vergaderen buiten de deur is net even anders. Weg van de alledaagse routine in een andere fijne omgeving.

Wageningen International Congress Centre staat mede dankzij de centrale ligging, landelijk bekend als de locatie bij uitstek voor alle soorten bijeenkomsten. WICC beschikt tevens over ruime parkeergelegenheid op eigen terrein en met een eigen restaurant zorgen we voor een foodbeleving die perfect aansluit bij uw bijeenkomst. Daarnaast beschikt het WICC over 208 hotelkamers waardoor iedereen met een lange reistijd makkelijk kan blijven overnachten. WICC beschikt over 26 multifunctionele zalen en ruimtes voor bijeenkomsten van 2 tot 600 personen die voorzien zijn van technische en audiovisuele faciliteiten. Alle zalen zijn voorzien van gratis High Speed WIFI.

Als u een congres of vergadering bij ons organiseert, vinden we het enorm belangrijk dat deze slaagt. Het professionele Meetings & Events team denkt graag met u mee om samen tot een succesvolle bijeenkomst te komen.
Heeft u een meerdaags event of congres? Informeer bij ons naar de speciale kamer tarieven.

Mogelijk te bieden faciliteiten
  • Moderne audio visuele middelen
  • Verschillende buffetmogelijkheden
  • Ondersteuning van een professioneel Meeting & Events team
  • Meerdaagse vergaderarrangementen
ZALEN OVERZICHT

Bekijk onze zalen

Scroll Up