fbpx

Congreshotel

Het WICC geeft een congres net dat beetje extra. Het WICC is begin 2018 vernieuwd en heeft een grote make-over ondergaan. Het WICC is nu een plek waar beleving en het gevoel van “thuis komen” centraal staan. Dit komt niet alleen naar voren in de inrichting, maar ook proberen wij onze gasten dagelijks te verrassen en te laten genieten van de kleine dingen.

Een van de belangrijkste zaken bij het organiseren van een congres is het vinden van de juiste locatie.
Wij zijn geen standaard zakelijk hotel, maar een hip en stijlvol congreshotel waar het voelt als thuis komen.

Ruim aanbod congreszalen

Bij het WICC vindt je 26 congreszalen met verschillende afmetingen en faciliteiten. De zalen bevinden zich op de begane grond en 1e verdieping. Door het grote en diverse aanbod is het WICC bijzonder geschikt voor grote congressen. Zo is het mogelijk om verschillende kleinere zalen af te huren die zich naast elkaar op dezelfde verdieping bevinden of misschien wil je juist één grote zaal met kleinere subzalen. Het is allemaal mogelijk. Er zijn verschillende congreszalen, waarbij je kunt kiezen uit veel daglicht, geen daglicht of een hoog plafond. Naast congresruimte beschikt het WICC over 208 hotelkamers, waardoor iedereen met een lange reistijd makkelijk kan blijven overnachten.

HUGOTECH

W-INVITE

Expert Street 8 & 9 combi

Waar vind je ons Congreshotel?

Congreshotel WICC ligt midden in Nederland, aan de rand van het centrum van Wageningen. Wij zijn goed bereikbaar via de snelwegen A50, A15 en A12. Daarnaast stopt de bushalte op 5 minuten loopafstand van het hotel.
Vanaf station Ede-Wageningen kun je Syntus bus 84, 86 of 88 nemen naar Wageningen busstation.

Bekijk ons Foodbook

Niet alleen de locatie draagt bij aan een succesvolle bijeenkomst. Met ons eigen keukenteam bereiden wij dagelijks de heerlijkste gerechten. Wij geloven erin dat goed en lekker eten bijdraagt aan het succes van jouw bijeenkomst. Daarom hebben onze koks verrassende foodconcepten samengesteld,
die je kunt bekijken in ons Foodbook.

Bekijk onze hotelkamers

Met 208 comfortabele en sfeervol ingerichte kamers bieden wij uitstekende overnachtingsmogelijkheden voor zowel groepen als individuele gasten.
Boek hier je hotelkamer!

Scroll Up