fbpx

Congreslocatie

Het WICC is een veelzijdige congreslocatie met een mooi uitzicht over de stadsgracht van Wageningen. Als je deze oversteekt sta je binnen 2 minuten in het centrum van Wageningen. De ligging in combinatie met de grootte van onze congreslocatie, maakt ons uniek. Ben je opzoek naar een veelzijdig centraal gelegen congreslocatie met diverse overnachtingsmogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan!

Meerdaagse congreslocatie met alles onder 1 dak!

Bij Hotel WICC vindt je alles onder een dak. Met 208 hotelkamers, een eigen restaurant, brasserie, terras en privé parkeerterrein zorgen wij ervoor dat je aan niets ontbreekt. Het hotel is gelegen aan de rand van het centrum, omringd door het stadspark. Ideaal om tussen het congres door even een frisse neus te halen of een bezoek te brengen aan het stadscentrum. Daarnaast zorgen wij met ons eigen keukenteam ervoor dat je voor, tijdens of na een congres kunt genieten van een heerlijk vers bereid buffet, shared diner of een samengesteld menu.

Een selectie van onze zalen

Bij het WICC vindt je 26 congreszalen met verschillende afmetingen en faciliteiten. De zalen bevinden zich op de begane grond en 1e verdieping. Er zijn verschillende congreszalen, waarbij je kunt kiezen uit veel daglicht, geen daglicht of een hoog plafond. Naast congresruimte beschikt het WICC over 208 hotelkamers,
waardoor iedereen met een lange reistijd makkelijk kan blijven overnachten.

Een perfecte locatie voor grote congressen

Vergaderen buiten de deur is net even anders. Even ontsnappen uit de alledaagse routine zorgt voor een andere blik en nieuwe ideeën. Door onze veelzijdige locatie met 26 zalen, waarvan de grootste zaal een capaciteit heeft tot 600 personen, is het WICC zeer geschikt voor grote congressen.

Één aanspreekpunt

Het organiseren van een congres vraagt veel aandacht en inlevingsvermogen. Als je een congres bij ons organiseert, vinden wij het enorm belangrijk dat deze slaagt. Wij denken daarom graag met je mee! Organiseer je een congres bij ons, dan zorgen wij ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld. Om in alle hectiek alles zo overzichtelijk mogelijk te houden, krijg je bij ons één contactpersoon voor en tijdens het congres. Zo zorgen we samen voor een succesvol congres!

Foodbook

Niet alleen de locatie draagt bij aan een succesvolle bijeenkomst. Met ons eigen keukenteam bereiden wij dagelijks de heerlijkste gerechten. Wij geloven erin dat goed en lekker eten bijdraagt aan het succes van de bijeenkomst. Daarom hebben onze koks verrassende foodconcepten samengesteld, die je kunt bekijken in ons Foodbook.

Waarom onze unieke vergaderlocatie?

◽️ 208 hotelkamers met 107 eenpersoonskamers
◽️ Gratis Highspeed Wifi
◽️ Eigen restaurant & brasserie met diverse (buffet)mogelijkheden
◽️ Terras en verschillende zalen met uitzicht over het stadspark en de stadsgracht van Wageningen
◽️ 26 verschillende zalen, grootste congreszaal met een maximum capaciteit tot 600 personen
◽️ Centraal gelegen, midden in Nederland
◽️ Makkelijk bereikbaar, dichtbij het busstation en de snelwegen A50, A12 en A15
◽️ Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein
◽️ Je loopt zo het centrum van Wageningen in

Scroll Up