Eten & drinken bij het WICC

Niet alleen de locatie draagt bij aan een succesvolle bijeenkomst. Met ons eigen keukenteam bereiden wij dagelijks de heerlijkste gerechten. Wij geloven erin dat goed en lekker eten bijdraagt aan het succes van jouw bijeenkomst. Daarom hebben onze koks verrassende foodconcepten samengesteld, die je kunt bekijken in ons Foodbook.

Het WICC is een stijlvolle locatie met verschillende mogelijkheden voor:

Meetings

Congressen

Meerdaagse congressen

Evenementen

Feesten

Verjaardagen

Beurzen

Teambuilding activiteiten

Workshops

Restaurant Beau

Een stijlvol & warm restaurant met heerlijk eten! Als je Restaurant Beau binnen loopt gaat je aandacht meteen naar het prachtige interieur. De  mix van materialen en kleuren die zijn gebruikt zorgen voor een huiselijk warme setting en sluiten perfect aan bij de “groene” omgeving van Wageningen. De natuur is naar binnen gehaald. De houten tafelbladen en bloempotten met mooie boomstronken en verschillende bladeren in combinatie met de goudkleurige decoratie vormen echte eyecatchers!

In Restaurant Beau wordt uitsluitend gewerkt met verse producten. Een aanrader is ons Shared diner menu. Zo kun je samen delen en genieten van de lekkerste gerechten van onze kaart.

Door ons ruime aanbod van verschillende ruimtes met elk een eigen uitstraling, kunnen wij complete arrangementen op maat aanbieden voor elk budget voor zowel kleine, als grote gezelschappen.

Ruimtes bij het WICC:

208 hotelkamers

26 congreszalen

Restaurant Beau

Brasserie Beau

Grote feestzaal

Hotel lounge

Terras aan het water

Groot veld aan het water

Brasserie Beau

Als je in Brasserie Beau bent krijg je meteen die Ibiza vibes. Grote olijfbomen, Spaanse tegeltjes, kleurrijke decoratie, rotan behang, antiek houten meubels en een grote open keuken met een live-cooking gedeelte; je waant je meteen in Ibiza. In Brasserie Beau vindt je trendy en hippe gerechten die je samen kunt delen of gewoon lekker zelf kunt opeten. Je kunt meekijken hoe alles vers en huisgemaakt wordt in onze live cooking keuken. Elke dag kun je goed beginnen met een heerlijk ontbijtbuffet in onze brasserie waar onze kok een vers eitje voor je bakt. Met onze verrassende Bits & Bites kaart is Brasserie Beau ook de perfecte hang-out voor alleen een drankje en klein hapje.

Scroll Up
× How can I help you?