Terraszaal WICC Wageningen

Officiële trouwlocatie

W-INVITE is een officiële trouwlocatie gelegen in Wageningen aan het stadspark met een mooi uitzicht over het water. Door de vele mogelijkheden is het een geschikte locatie voor zowel een (zakelijk)event als een bruiloft!

Direct een warm welkomBruiloften

W-INVITE ligt in hartje Wageningen aan de rand van het centrum, maar is makkelijk bereikbaar, waardoor de limousine je direct voor het hotel kunt afzetten. Door ruime eigen parkeergelegenheid kunnen ook de gasten makkelijk en vlakbij parkeren. Bij binnenkomst wordt je meteen verrast door de stijlvolle entree, waar je direct een warm welkom kunt verwachten!

Alles op 1Locatie

Niet alleen de ceremonie, maar ook het diner met als afsluiting een spectaculair feest inclusief een overnachting kunnen door ons georganiseerd worden. We laten niets aan het toeval over, want wij begrijpen hoe belangrijk deze dag voor jullie is. WIj denken daarom graag met jullie mee en nemen met liefde de organisatie van deze dag van jullie over!

Custom MadeArrangementen

 Wij gaan voor kwaliteit! Binnen onze huiselijke sfeer bekijken we graag jullie persoonlijke wensen en voorkeuren. Alle arrangementen kunnen aan de hand daarvan worden samengesteld. 

Neem vrijblijvend contact met ons op om onze locatie te bekijken, sfeer te proeven en de mogelijkheden te bespreken!

Multifunctionele ruimtesEvents

Als je een event bij ons organiseert, vinden we het enorm belangrijk dat deze slaagt. Het professionele Meetings & Events team denkt graag met je mee om samen tot een succesvolle bijeenkomst te komen. Een meerdaags event of congres? Informeer bij ons naar de speciale kamer tarieven.

Wij helpen je graag Bedrijfsfeesten

Een bedrijfsfeest organiseren kan een hele klus zijn. Wat is een geschikte locatie? Welke hapjes en drankjes? Wat past goed bij de gelegenheid? Wij helpen je graag uit de brand! Wij hebben jarenlange ervaring in het organiseren van de meest uiteenlopende bedrijfsfeesten. Wij werken samen met verschillende partners, waaronder; BOOM events, om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen.

DEZE EN MEER FACILITEITENZALEN EN RUIMTES


overnachten


catering


open bar


gratis wifi

Scroll Up