Officiële trouwlocatie

W-INVITE is een officiële trouwlocatie gelegen in Wageningen aan het stadspark met een mooi uitzicht over het water. Door de vele mogelijkheden is het een geschikte locatie voor zowel een (zakelijk)event als een bruiloft!

Direct een warm welkomBruiloften

W-INVITE ligt in hartje Wageningen aan de rand van het centrum, maar is makkelijk bereikbaar, waardoor de limo u direct voor het hotel kunt afzetten. Door ruime eigen parkeergelegenheid kunnen ook uw gasten makkelijk en vlakbij parkeren. Bij binnenkomst bent u meteen verrast door het modern ingerichte hotel en congrescentrum, waar u direct een warm welkom kunt verwachten!

Alles op 1Locatie

Niet alleen de ceremonie, maar ook het diner met als afsluiting een spectaculair feest inclusief een overnachting kunnen door ons georganiseerd worden. We laten niets aan het toeval over, want wij begrijpen hoe belangrijk deze dag voor u is. WIj denken daarom graag met u mee en nemen met liefde de organisatie van deze dag van u over!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Custom MadeArrangementen

 Wij gaan voor kwaliteit! Binnen onze huiselijke sfeer bekijken we graag uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Alle arrangementen kunnen aan de hand daarvan worden samengesteld. 

Neem vrijblijvend contact met ons op om onze locatie te bekijken, sfeer te proeven en de mogelijkheden te bespreken!

Multifunctionele ruimtesEvents

Als u een event bij ons organiseert, vinden we het enorm belangrijk dat deze slaagt. Het professionele Meetings & Events team denkt graag met u mee om samen tot een succesvolle bijeenkomst te komen. Heeft u een meerdaags event of congres? Informeer bij ons naar de speciale kamer tarieven.Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wij helpen u graag Bedrijfsfeesten

Een bedrijfsfeest organiseren kan een hele klus zijn. Wat is een geschikte locatie? Welke hapjes en drankjes? Wat past goed bij de gelegenheid? Wij helpen u graag uit de brand! Wij hebben jarenlange ervaring in het organiseren van de meest uiteenlopende bedrijfsfeesten. Wij werken samen met verschillende partners, waaronder; BOOM events, om u een onvergetelijke dag te bezorgen.

DEZE EN MEER FACILITEITENZALEN EN RUIMTES


overnachten


catering


open bar


gratis wifi

Scroll Up