Ruime capaciteit

Met twee grote evenement zalen hebben we alle ruimte voor uw evenement. Daarnaast kunnen uw gasten bij ons zonder problemen overnachten.

Centraal

Dankzij onze centrale ligging midden in Nederland, aan de rand van het centrum van Wageningen zijn wij zeer goed bereikbaar voor uw gasten via de snelwegen A50, A15 en A12.

Parkeren

Uw congresgasten parkeren gewoon bij ons voor de deur. We beschikken over ruim 200 parkeerplekken. Parkeerkosten bedragen €8,50 per 24 uur per auto. Parkeren is gratis in combinatie met een vergaderarrangement.

High Speed Wifi

Uw gasten mogen gratis gebruikmaken van ons open wifi netwerk met 1GB up en down.

Dé locatie

Evenementen

Wij kunnen alles voor u organiseren, van een diner tot een spectaculair bedrijfsfeest. Wij geloven dat entertainment value een belangrijk onderdeel is om waarde toe te voegen aan uw evenement.

Onze definitie van een spectaculair evenement of feest is indrukwekkende entourage gecombineerd met hoogwaardige audiovisuele techniek, top eten en drinken en een fantastische service.

Beste service

Wij selecteren onze mensen op gastvrijheid en kennis/ervaring. Alleen deze mensen zorgen voor de best mogelijke service.

Technische ondersteuning

We hebben vrijwel alle audiovisuele apparatuur in huis. Op basis van uw wensen zetten we met plezier de benodigde apparatuur voor u klaar.

24/7

We zijn 365 dagen per jaar geopend en hebben flexibele openingstijden. Wilt u een evenement vroeg in de ochtend plannen of juist 's avonds? Bijna alles is mogelijk.

Meedenken over invulling

Ons team denkt graag met u mee over de exacte invulling van jouw evenement. Vanuit onze jarenlange ervaring weten we precies wat er nodig is om er een onvergetelijke dag van te maken.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Weddings

Het WICC heeft een ervaren Food & Beverage team met een topchef die alles op uw wensen afstemt, en op de dag aanwezig zijn om jullie zorgeloos te begeleiden. Jullie kunnen daardoor alleen maar bezig zijn met genieten. Bij het WICC kunnen jullie alles laten plaatsvinden, van de ceremonie tot de receptie, het diner, het feest en de als afsluiting de bruidsnacht. Wij zijn een erkende trouwlocatie van de gemeente Wageningen. Zo scheelt dat in de kosten en de organisatie.

Benieuwd naar onze locatie? Maak dan een afspraak voor een bezichting.

Professioneel team

FOOD & Beverage

In onze keuken lopen de echte vak-idioten die het liefst op de mooiste borden de lekkerste gerechten presenteren. Niet iedereen heeft tijdens zijn congres of bijeenkomst altijd de tijd voor hoogstaande culinaire belevingen. Daarom serveren wij van buffetten tot hoog sterren niveau uitgeserveerde gerechten. Van een tafeltje voor twee tot een diner-event tot 250 personen.

Zorg dat uw evenement een uitje wordt. Laat u verwennen door onze culinaire keukenbrigade tijdens een vier, vijf of zes-gangen lunch of diner.

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Condoleance

Het afscheid van uw dierbare is een emotionele periode en er komt veel bij kijken. Wij zijn er voor u, samen met uw uitvaartverzorger, om u volledig te ontzorgen.

Indien er nog vragen zijn of als er aanvullende informatie gewenst is, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

uitvaart1
24 uurs kamers

Bij ons heeft u de ruimte om in een warme, huiselijke sfeer in alle rust dag en nacht zonder afspraak bij uw overleden dierbare te zijn.

uitvaart
Afscheid

Het WICC is een bijzondere locatie om afscheid te nemen, omdat de grootte van de zalen in combinatie met een warme en huiselijke sfeer aangevuld wordt met professioneel gastheerschap en gastronomie.

uitvaart3
Verzorging

Na de ceremonie, of het nu lunchtijd is of het einde van de dag en er een borrel geserveerd wordt. Ons gastronomisch team, dat onder leiding staat van Top Chef Kok ‘Nouredine Bahaj’, verzorgt de hapjes of een complete culinaire snack ronde die past bij uw afscheid.

uitvaart2
Overnachten

Wanneer u het prettig vindt om bij uw dierbare in de buurt te overnachten of familie heeft die van ver komt, dan biedt hotel WICC een variatie aan kamers aan.

‘Geen kil afscheid maar een mooi afscheid.’

Hotel WICC

Lawickse Allee 9
6701 AN Wageningen

+31 (0) 317 490 133
Open: 24/7