fbpx

Evenementenlocatie Wageningen

Zoek je een unieke locatie voor een bruiloft, evenement, (bedrijfs)feest of heb je iets te vieren? Wij hebben de perfecte locatie voor het organiseren van een bijzonder event of een onvergetelijk feest! Van een spetterend huwelijksfeest, een gezellig borrel tot een sportief bedrijfsuitje, bij ons kan veel! Er zijn ruimtes genoeg die we graag omtoveren tot de perfecte locatie voor je event zowel binnen als buiten.

Unieke trouwlocatie

Wij zijn een officiële trouwlocatie gelegen in Wageningen aan het stadspark met een mooi uitzicht over het water. Door de vele mogelijkheden is het een geschikte locatie voor een spetterende bruiloft.

Alles onder een dak

Niet alleen de ceremonie, maar ook het diner met als afsluiting een spectaculair feest inclusief een overnachting kunnen door ons georganiseerd worden. We laten niets aan het toeval over, want wij begrijpen hoe belangrijk deze dag voor jullie is. WIj denken daarom graag met jullie mee en nemen met liefde de organisatie van deze dag van jullie over!

Meer informatie

Locatie voor evenementen

Als je een event bij ons organiseert, vinden we het enorm belangrijk dat deze slaagt. Het professionele Meetings & Events team denkt graag met je mee om samen tot een succesvolle bijeenkomst te komen. Een meerdaags event of congres? Informeer bij ons naar de speciale kamer tarieven.

Feestlocatie

Een bedrijfsfeest organiseren kan een hele klus zijn. Wat is een geschikte locatie? Welke hapjes en drankjes? Wat past goed bij de gelegenheid? Wij helpen je graag uit de brand! Wij hebben jarenlange ervaring in het organiseren van de meest uiteenlopende bedrijfsfeesten. Wij werken samen met verschillende partners om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen.

Meer informatie

Custom made arrangementen

Wij gaan voor kwaliteit! Binnen onze huiselijke sfeer bekijken we graag jullie persoonlijke wensen en voorkeuren. Alle arrangementen kunnen aan de hand daarvan worden samengesteld. Neem vrijblijvend contact met ons op om onze locatie te bekijken, sfeer te proeven en de mogelijkheden te bespreken!

 

Bel ons!         Mail ons!

DEZE EN MEER FACILITEITEN


208 hotelkamers


catering


terras aan het water


gratis wifi

Een veelzijdige locatie met alles onder een dak!

Scroll Up