fbpx

Evenementenlocatie

Voor een spetterend event moet je bij het WICC zijn!

Voor een spetterend event op een stijlvolle locatie ben je bij ons aan het juiste adres! Heb je iets bijzonders te vieren met collega’s of bestaat je bedrijf zoveel jaar? In WICC zet je op feestelijke wijze iemand in het zonnetje, vier je dat er iemand met pensioen gaat of proost op een succesvolle prestatie met collega’s. Wij bieden complete arrangementen op maat aan voor elk budget, voor zowel kleine als grote gezelschappen!

Bij ons kun je ook terecht voor diverse teambuilding activiteiten! Onze tuin aan het water is geschikt voor verschillende outdoor-activiteiten. Daarna kun je op ons terras aan het water gezellig borrelen of genieten van een smakelijke barbecue. In Restaurant Beau kun je in sfeervolle ambiance genieten van een heerlijk gangen menu of shared dining. Onze terraszaal is geschikt voor een (groot) feest, maar je kunt ook terecht in bar Hugo, ideaal om op een intieme manier te proosten met je gezelschap!

Wij letten op de details en zorgen ervoor dat jouw event net dat beetje extra heeft waar iedereen nog lang met veel plezier aan terugdenkt!

Iets te vieren?

Teambuilding activiteiten
Lunch & diner buffetten
Oud & nieuw borrels
Personeelsfeesten
Secretaresse dag
Verjaardag
Jubileum
Receptie
Borrel

Persoonlijke aandacht

Het organiseren van een evenement vraagt veel aandacht en inlevingsvermogen. Als je een evenement bij ons organiseert groot of klein, vinden wij het enorm belangrijk dat deze slaagt. Wij denken daarom graag met je mee! Organiseer je een evenement bij ons, dan zorgen wij ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld. Om in alle hectiek alles zo overzichtelijk mogelijk te houden, krijg je bij ons één contactpersoon voor en tijdens het evenement. Zo zorgen we samen voor een spetterend evenement!

Food op onze eventlocatie

Niet alleen de locatie draagt bij aan een succesvol evenement. Met ons eigen keukenteam bereiden wij dagelijks de heerlijkste gerechten. Wij geloven erin dat goed en lekker eten bijdraagt aan het succes van jouw evenement. Daarom hebben onze koks verrassende foodconcepten samengesteld, die je kunt bekijken in ons Foodbook.

Waar vind je ons?

Het WICC ligt midden in Nederland, aan de rand van het centrum van Wageningen.
Wij zijn goed bereikbaar via de snelwegen A50, A15 en A12 en hebben een groot eigen parkeerterrein.
Daarnaast stopt de bushalte op 5 minuten loopafstand van het hotel.

Scroll Up