Niks moet, maar niksen mag

Faciliteiten

Fitness
Fiets verhuur
bar beau
Twee Restaurants
High Speed Wifi
Was ruimte
Parkeren
Fitness

Get fit
don’t quit

Wil je je conditie op peil houden of heb je net iets teveel genoten bij één van onze restaurants? Geen zorgen wij zorgen ervoor dat je fit blijft! Tijdens je bezoek aan Hotel WICC kun je in onze fitnessruimte de dag sportief beginnen, wat stoom afblazen na een lange meeting of wat extra calorieën verbranden.

Openingstijden:
Ma-Zo: 09:00 – 22:00 uur.

Make a FUN ride with our bike

De mooiste fietsroutes vind je in de  omgeving van ons hotel. Zo kunnen de échte fanatieke fietsers een route uitstippelen naar de Veluwe. Blijf je liever wat dichter bij huis dan is er in de omgeving van Wageningen ook genoeg te ontdekken. Bij het hotel is een inpandige fietsenstalling aanwezig. Ook is het mogelijk om je elektrische fiets weer op te laden voor de volgende rit.

Fietsverhuur: €12,50 per dag. *Reserveren gewenst i.v.m. beschikbaarheid.

Fietsen
Bar

LET THE EVENING
BE GIN

Bar BEAU is de perfecte afsluiting van de dag of het begin van een geslaagde avond! Neem plaats aan de bar of relax in de lounge met onze eigen Gin-Tonic. De smaken die jij proeft hebben wij zelf samengesteld en zijn verrassend lekker.

Openingstijden:
Ma-Zo: 17:00 – 24:00 uur.

 

Discover the streets of BEAU

We nemen je mee op een trip naar Spanje en Mexico om vervolgens verder te reizen naar de straten van Japan en de kleine zandweggetjes in India.
Geniet van gerechten uit verschillende keukens vanuit de hele wereld, terwijl onze barman met een glimlach van oor tot oor jouw drankje bereid.

Openingstijden:

Ma – Zo: 11:00 – 22:30 uur*. 
*Keuken tot 21:00 uur. 

Street Food
BEAU·Sai

SUSHI LOVE

Wij hebben veel liefde voor de sushi, daarom maken we alles zelf. Alleen dan krijg je de beste kwaliteit.

De keuken brigade bestaat niet alleen uit koks, maar ook uit culinaire kunstenaars. Met veel passie en kennis vertalen wij samen, als het BEAU·Sai team, een deel van de Japanse keuken naar een onvergetelijke belevenis!

Openingstijden:
Ma-Zo: 17:00 – 24:00 uur.*
*Keuken tot 22:00 uur.  

Wifi is the new standard

Als je een hotel bezoekt ga je er eigenlijk bijna standaard vanuit dat er een WiFi netwerk aanwezig is. Dat is ook bij ons het geval! Nog fijner is dat je bij ons gratis verbinding kunt maken met een Highspeed WiFi netwerk met een snelheid van 1 GB up/down.

READY..SET..GO!

 

 

WiFi
Was

SORT – WASH – FOLD – IRON

Kleine wasjes of grote wasjes, het maakt niet uit! Stop ze in de wasmachine bij het WICC. Zo kom je thuis met frisse was en kun je tijd besteden aan andere leuke dingen!

Kosten:
Wasmachine: € 4,00 per wasbeurt incl wasmiddel..
Droger:  € 2,00 per droogbeurt.

Park your car here!

Hotel WICC bevindt zich in het centrum van Wageningen, waar je je auto tegen betaling kunt parkeren. Op ons parkeerterrein hebben we daarom voor onze hotelgasten een speciaal 24-uurs parkeertariefBoek je een kamer via onze eigen website of kom je bij ons lunchen of dineren in één van onze restaurants dan is parkeren helemaal gratis. 

Kosten:
€ 7,50 per 24 uur. 

 

 

Parking
Hotel WICC

Lawickse Allee 9
6701 AN Wageningen

+31 (0) 317 490 133
Open: 24/7