Santa's high brunch

Kerst wordt dit jaar weer anders dan anders. Het blijft een spannende en vreemde periode, maar tegelijkertijd is het fijner dan ooit om uit te kijken naar de Kerstdagen die weer voor de deur staan!

Maar hoe kun je nu op een veilige manier toch gezellig samen Kerst vieren? De Kerstman heeft samen met Rudolph en zijn team verschillende meetings gehad om hier een passend concept voor te bedenken en kwam tot de conclusie dat hij zelf niet genoeg ruimte en het juiste keukenteam heeft om dit idee te verwezenlijken. 

Hij ging opzoek naar een betoverende Kerstzaal waar culinaire gerechten door een sterrenteam geserveerd kunnen worden. 
Zo gezegd, zo gedaan even op Google en Het WICC kwam bovenaan te staan.  

 

Een aantal brainstormsessies en proeverijen later was de Kerstman helemaal in zijn nopjes over zijn nieuwe idee.
Het is niet specifiek een high tea, ook geen laat ontbijt of een officiële lunch, maar hij heet jullie van harte welkom op:

SANTA'S HIGH BRUNCH

Kerstbrunch

MENU & PRIJZEN

SANTA’S HIGH BRUNCH 

Onder het genot van de warmte van een vuurkorf verwelkomen we je graag met een Gluhwein of warme chocolademelk. 

Vervolgens nemen jullie plaats in onze Kerstzaal voor Santa’s High Brunch. Deze bestaat uit verschillende gangen die feestelijk worden opgediend op houten platters. Deze kun je delen, maar ook gewoon helemaal voor jezelf houden. 

Per gang worden er verschillende gerechten geserveerd, waardoor er voor iedereen wat lekkers tussen zit. Deze gerechten worden exclusief bereidt door ons keukenteam onder leiding van Chefkok Nouredine Bahaj, dus je kunt zeker hoogwaardige smaakvolle culinaire smaakexplosies verwachten!

De allerkleinste gasten kunnen zich vermaken in de Kidscorner waar de Kerstman ook nog een bezoekje brengt. Er komt een speciaal Kindermenu voor onze kleine gasten. Deze volgt binnenkort!

Hotel WICC

Lawickse Allee 9
6701 AN Wageningen

+31 (0) 317 490 133
Open: 24/7