fbpx

Feestlocatie Wageningen

Voor een spetterend feest op een stijlvolle locatie in Wageningen ben je bij ons aan het juiste adres! Heb je iets bijzonders te vieren met familie of vrienden? In WICC zet je op feestelijke wijze een vriend, familielid of jezelf in het zonnetje. Op onze feestlocatie bieden wij complete arrangementen op maat voor elk budget, voor zowel kleine als grote gezelschappen!

Veelzijdige locatie

WICC is een veelzijdige feestlocatie. In Restaurant Beau kun je in sfeervolle ambiance genieten van een heerlijk gangen menu of shared dining. Onze terraszaal is geschikt voor een (groot) feest, maar je kunt ook terecht in bar Hugo, ideaal om op een intieme manier te proosten met jouw gezelschap! Op ons terras aan het water kun je gezellig borrelen of genieten van een smakelijke barbecue.

Geef een feest in Brasserie Beau

Als je in Brasserie Beau bent krijg je meteen het gevoel alsof je op Ibiza loopt. Grote olijfbomen, Spaanse tegeltjes, kleurrijke decoratie, rotan behang, antiek houten meubels en een grote open keuken met een live-cooking gedeelte. Brasserie Beau is de perfecte locatie voor een mooi feest of een gezellige borrel!

Receptie, diner of feest

Als je in een van onze feestlocaties een gelegenheid viert, groot of klein, doen wij er alles aan om dit te doen slagen. Wij denken daarom graag met je mee! Van eten tot aan de aankleding van de ruimtes. Organiseer je een feest, receptie of diner bij ons, dan zorgen wij ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld!

Food & Drinks op onze feestlocatie

Niet alleen de feestlocatie draagt bij aan een spetterend feest. Met ons eigen keukenteam bereiden wij dagelijks de heerlijkste gerechten. Wij geloven erin dat goed en lekker eten  en drinken een feest helemaal compleet maakt! Daarom hebben onze koks verrassende foodconcepten samengesteld, die je kunt bekijken in ons Foodbook.

Waar vind je ons?

Het WICC ligt midden in Nederland, aan de rand van het centrum van Wageningen.
Wij zijn goed bereikbaar via de snelwegen A50, A15 en A12 en hebben een groot eigen parkeerterrein. Daarnaast stopt de bushalte op 5 minuten loopafstand van het hotel.

Iets te vieren?

Familiedag
Jubileum
Feest
Verjaardag
Shared dining
Borrel
Bedrijfsfeest

Scroll Up