Feestlocatie

Voor een spetterend feest op een stijlvolle locatie ben je bij ons aan het juiste adres! Heb je iets bijzonders te vieren met familie of vrienden? In WICC zet je op feestelijke wijze vriend of familielid in het zonnetje. Wij bieden complete arrangementen op maat aan voor elk budget, voor zowel kleine als grote gezelschappen!

Veelzijdige locatie

In Restaurant Beau kun je in sfeervolle ambiance genieten van een heerlijk gangen menu of shared dining. Onze terraszaal is geschikt voor een (groot) feest, maar je kunt ook terecht in bar Hugo, ideaal om op een intieme manier te proosten met jouw gezelschap! Op ons terras aan het water kun je gezellig borrelen of genieten van een smakelijke barbecue.

Brasserie Beau Wageningen

Geef een feest in Brasserie Beau

Logo Brasserie Beau

Als je in Brasserie Beau bent krijg je meteen die Ibiza vibes. Grote olijfbomen, Spaanse tegeltjes, kleurrijke decoratie, rotan behang, antiek houten meubels en een grote open keuken met een live-cooking gedeelte; je waant je meteen in Ibiza. De perfecte plek voor een feest of borrel!

Receptie, diner of feest

Als je een feest in onze feestlocatie organiseert groot of klein, vinden wij het enorm belangrijk dat deze slaagt. Wij denken daarom graag met je mee! Organiseer je een feest, receptie of diner bij ons, dan zorgen wij ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld!

Food & Drinks op onze feestlocatie

Niet alleen de locatie draagt bij aan een spetterend feest. Met ons eigen keukenteam bereiden wij dagelijks de heerlijkste gerechten. Wij geloven erin dat goed en lekker eten een feest pas helemaal compleet maakt! Daarom hebben onze koks verrassende foodconcepten samengesteld, die je kunt bekijken in ons Foodbook.

Waar vind je ons?

Het WICC ligt midden in Nederland, aan de rand van het centrum van Wageningen.
Wij zijn goed bereikbaar via de snelwegen A50, A15 en A12 en hebben een groot eigen parkeerterrein.
Daarnaast stopt de bushalte op 5 minuten loopafstand van het hotel.

Iets te vieren?

Familiedag
Lunch & diner buffetten
Feest
Verjaardag
Shared dinner
Borrel

Scroll Up
× How can I help you?