fbpx

Flexwerkplek Wageningen

Moeite om je thuis te focussen? Soms moet je gewoon doorwerken zonder afleiding van het thuisfront. Zeker in deze Corona tijden is het moeilijk om de focus vast te houden. Geen kinderen die aandacht vragen of een partner die liever samen de tuin wil herinrichten. Wij bieden de oplossing. Bekijk hieronder de mogelijkheden.*

*Vanwege de aangescherpte maatregelen m.b.t. covid-19 is het op dit moment niet mogelijk om een flexwerkplek te reserveren in Brasserie Beau.

Hotelkamer

Hotelkamer

Er zijn geen betere werkplekken te vinden voor thuiswerkers dan een mooie stijlvolle hotelkamer. In alle rust je online meeting volgen, skype gesprekken voeren met je collega’s of creatieve ideeën uitwerken. Onze hotelkamers zijn als thuis werkplek ideaal, stijlvol en smart ingericht. Vergeet niet je powernap tussendoor te doen!

Brasserie Beau

Brasserie Beau

Met de comfortabele zitplaatsen, terras op het zuiden aan het water, stopcontacten en een menu vol smakelijke Street food gerechtjes maakt Brasserie Beau de ideale uitvalbasis voor een fijne flexwerkplek. Laat je heerlijk verwennen door onze ongekende gastvrijheid!

Scroll Up