WICC
Nieuws Grand opening Restaurant Beau

Grand opening Restaurant Beau

Niet alleen het hotel en de zalen van Wageningen International Congress Centre zijn volledig op de schop gegaan, maar ook het restaurant heeft een complete verbouwing ondergaan. Restaurant Beau heeft inmiddels al haar deuren geopend, maar de officiële opening is op zaterdag 18 mei 2019. Het restaurant is na weken hard werken en heel wat bloed, zweet en tranen klaar voor een nieuwe frisse start! Op zaterdag 18 mei 2019 is de officiële opening, waar je wordt ontvangen met een feestelijk drankje en livemuziek.

Over alles is nagedacht en op de kleine details is gelet.

Het restaurant heeft een complete metamorfose ondergaan en is een sfeervolle plek geworden met een stijlvolle uitstraling. “Little things make a difference” en dat zie je ook duidelijk terugkomen in het interieur.
Als je het restaurant binnen stapt, komt gelijk de heerlijke geur van het verse pizza deeg je tegemoet. Achterin het restaurant is namelijk een open pizza keuken, waar je kunt zien hoe een echte Italiaanse kok jouw pizza bereid. Naast de pizza keuken is een grote bar, waar je gezellig aan kunt zitten. De mix van materialen en kleuren die zijn gebruikt, zorgen voor een huiselijk warme setting en sluiten perfect aan bij de “groene” omgeving van Wageningen. De natuur is naar binnen gehaald. De houten tafelbladen en bloempotten met mooie boomstronken en verschillende bladeren in combinatie met de goudkleurige decoratie vormen echte eye catchers.

Genieten van de Italiaanse keuken doe je bij Restaurant Beau!

In Restaurant Beau wordt uitsluitend gewerkt met verse producten. Iedere pizza wordt met de hand gemaakt. Het deeg van de pizzabodem wordt op een traditionele manier bereid en vervolgens belegd met een huisgemaakte saus en garnituur naar keuze. Op de kaart staan niet alleen verse pizza’s, maar ook andere gerechten uit de Italiaanse keuken zoals Ossobuco, verschillende pasta’s en tiramisu. Een echte aanrader is de huisgemaakte pasta gerold in een verse Parmezaanse kaas, die aan tafel wordt bereid. De mix van goede smaakvolle gerechten voor een betaalbare prijs in combinatie met het prachtige interieur maken restaurant Beau heel bijzonder!

Ontspan, ontdek, ontmoet en kom genieten van onze gastvrijheid en mooie producten.

Het restaurant is 7 dagen per week geopend voor lunch en diner. Reserveren is gewenst! Reserveren voor de opening op zaterdag 18 mei 2019 is noodzakelijk.

Hotel WICC

Lawickse Allee 9
6701 AN Wageningen

+31 (0) 317 490 133
Open: 24/7

Scroll Up