Een perfecte locatie voor grote congressen

Vergaderen buiten de deur is net even anders. Even ontsnappen uit de alledaagse routine zorgt voor een andere blik en nieuwe ideeën. Door onze veelzijdige locatie met 26 zalen, waarvan de grootste zaal een capaciteit heeft tot 600 personen, is het WICC zeer geschikt voor grote congressen. Maar niet alleen de locatie draagt bij aan een succesvolle bijeenkomst. Met ons eigen keukenteam bereiden wij dagelijks de heerlijkste gerechten. Wij geloven erin dat goed en lekker eten bijdraagt aan het succes van jouw bijeenkomst. Daarom hebben onze koks verrassende foodconcepten samengesteld, die je kunt bekijken in ons Foodbook. 

Vergaderen buiten de deur is net even anders.
Weg van de alledaagse routine in een andere inspirerende omgeving.

Één aanspreekpunt

Het organiseren van een groot congres vraagt veel aandacht en inlevingsvermogen. Als je een congres bij ons organiseert, vinden wij het enorm belangrijk dat deze slaagt. Wij denken daarom graag met je mee! Organiseer je een congres bij ons, dan zorgen wij ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld. Om in alle hectiek alles zo overzichtelijk mogelijk te houden, krijg je bij ons één contactpersoon voor en tijdens het congres. Zo zorgen we samen voor een succesvol congres!

Ruim aanbod grote congreszalen

Bij het WICC vindt je 26 congreszalen met verschillende afmetingen en faciliteiten. De zalen bevinden zich op de begane grond en 1e verdieping. Door het grote en diverse aanbod is het WICC bijzonder geschikt voor grote congressen. Zo is het mogelijk om verschillende kleinere zalen af te huren die zich naast elkaar op dezelfde verdieping bevinden of misschien wil je juist één grote zaal met kleinere subzalen. Het is allemaal mogelijk. Er zijn verschillende congreszalen, waarbij je kunt kiezen uit veel daglicht, geen daglicht of een hoog plafond. Naast congresruimte beschikt het WICC over 208 hotelkamers, waardoor iedereen met een lange reistijd makkelijk kan blijven overnachten.

Scroll Up
× How can I help you?