Hotel Veluwe

Hotel WICC vier sterren biedt een unieke ervaring met het terras op het zuiden gelegen aan de stadsgracht. Geniet van de bosrijke omgeving, live cooking tijdens ontbijt en lunch in onze Brasserie Beau.

‘’Geniet van de bosrijke omgeving”

Loopt u de deur van ons hotel uit, dan bevindt u zich direct in het centrum van de stad Wageningen met een rijke geschiedenis en een historische achtergrond. Voor een wat actiever verblijf is een échte aanrader om op de fiets de Veluwe te ontdekken.

Hotel WICC is meer dan een hotel waarin gastvrijheid, comfort, stijlvol en ontspanning samenkomen. Hotel WICC is hét ideale hotel in omgeving Veluwe voor een luxe weekendje weg of een comfortabel zakelijk verblijf.

Bekijk onze hotelkamers

Single Room

Deze fijne basic kamer is stijlvol ingericht en van alle gemakken voorzien. Tijdens je verblijf kun je gratis gebruik maken van onze High Speed Wifi. Daarnaast is de badkamer uitgerust met lekkere zeepjes en zachte handdoeken.

Single Room Deluxe

Deze fijne basic kamer is stijlvol ingericht en ruimer dan een Single Room. De kamer is van alle gemakken voorzien en door de extra ruimte met een comfortabele zithoek ervaar je net dat extra comfort.

Twin Room

In onze Twin Room vind je alles voor een fijn verblijf. De kamer is stijlvol ingericht. Je kunt je heerlijk opfrissen in de badkamer, die is uitgerust met lekkere zeepjes en zachte handdoeken.

Twin Room Deluxe

Onze luxe Twin Room is stijlvol ingericht en ruimer dan een Twin Room. Alles is aanwezig voor een fijn verblijf. Zo beschikt de kamer over een comfortabele zithoek met een fauteuil. Door de extra ruimte ervaar je net die extra luxe.

Junior Loft

De Junior Loft suite is een trendy suite die onlangs een volledige make-over heeft ondergaan. De suite bevindt zich in het nieuwe gedeelte van het hotel. De suite is van alle gemakken voorzien en door de grote ruimte met een comfortabele zithoek met bank ervaar je net die extra luxe.

Loft 52

Loft 52 is de grootste en meest luxe suite van Hotel WICC.
Loft 52 is een trendy suite die onlangs een volledige make-over heeft ondergaan.
De suite bevindt zich in het nieuwe gedeelte van het hotel en heeft een prachtig uitzicht over het stadspark.

ONLINE BOEKEN

Boek nu op onze website voor de beste deal!

Nu boeken

Wat bieden wij nog meer

Scroll Up