Hotelfaciliteiten

Onze hotelfaciliteiten zorgen voor extra comfort. Vervelen zit er bij hotel WICC niet in.
Je kunt heerlijk genieten van het grote aanbod aan faciliteiten in en rondom ons hotel.

Brasserie Beau

Brasserie Beau

Voor ontbijt, koffie of thee met iets lekkers, loungen & lunchen, een borrel of serieus uit eten met een tafel vol verse, pure en ongecompliceerde streetfood gerechten en hapjes. Loop gewoon lekker binnen bij Brasserie beau.

Restaurant Beau

Restaurant Beau

In de avond kunt u vanaf 17.00 uur terecht in ons Restaurant Beau. Hier komt u om te genieten van mooie gerechten in combinatie met heerlijke wijnen. Heeft u moeite met een keuze maken uit de vele gerechten? Ga dan voor een van onze to share planken.

Life Cooking

Life Cooking Ontbijt

Begin de dag goed met een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet in onze brasserie. Naast het buffet kun je door onze kok een vers eitje en/of pannenkoek laten bakken. Het ontbijtbuffet is niet alleen voor hotelgasten, maar ook te boeken

Beau's Bar

Beau Bar

Voor een drankje met een klein hapje kun je terecht in onze sfeervolle bar. De bar bevindt zich in Restaurant Beau. Neem plaats in een van onze comfortabele stoelen of kies een plekje uit aan de bar. Onze medewerkers maken graag een cocktail of overheerlijke nacho’s voor je klaar!

Terras aan het water

Terras aan het water

Op ons loungeterras met uitzicht op de stadgracht kun je terecht voor een verfrissend drankje met een lekker hapje. Met lekkere cocktails, fijne achtergrond muziek, de geur van de pizzabbq en grote loungekussens is dit de perfecte plek om te relaxen en te genieten met vrienden en/of familie.

Binnenkort fietsverhuur

Fietsverhuur

Ontdek de mooie omgeving van Wageningen op de fiets. De Veluwe ligt bomvol met fietsroutes door de prachtige bossen en over de heide. Geniet onderweg van een smakelijke lunch met de Beau’s Take Away lunch. Een tas vol met lekkers om in de buitenlucht van te genieten!

Scroll Up