fbpx

Hotelkamer boeken

De hotelkamers zijn strak, smart en stijlvol. Slim ingericht voor een wereldreiziger, weekendgast of professional. Begin 2018 zijn alle kamers gerenoveerd en uitgerust met nieuwe boxspring bedden van hoge kwaliteit. Hotel WICC is met haar veelzijdigheid zowel bruisend als relaxed. Overnachten bij hotel WICC is een ervaring, méér dan een hotel. Boek nu direct je arrangement, hotelovernachting of weekendje weg en beleef een stijlvolle overnachting.

Single Room

Deze fijne basic kamer is stijlvol ingericht en van alle gemakken voorzien. Tijdens je verblijf kun je gratis gebruik maken van onze High Speed Wifi. De badkamer uitgerust met lekkere zeepjes en zachte handdoeken.

Single Room Deluxe

Deze fijne basic kamer is stijlvol ingericht en ruimer dan een Single Room. De kamer is van alle gemakken voorzien en door de extra ruimte met een comfortabele zithoek ervaar je net dat extra comfort.

Twin Room

In onze Twin Room vind je alles voor een fijn verblijf. De kamer is stijlvol ingericht. Je kunt je heerlijk opfrissen in de badkamer, die is uitgerust met lekkere zeepjes en zachte handdoeken.

Twin Room Deluxe

Onze Twin Deluxe Room is stijlvol ingericht en ruimer dan een Twin Room. Alles is aanwezig voor een fijn verblijf. Zo beschikt de kamer over een comfortabele zithoek met een fauteuil. Door de extra ruimte ervaar je net die extra luxe.

Junior Loft

De Junior Loft suite is een trendy suite die onlangs een volledige make-over heeft ondergaan. De suite bevindt zich in het nieuwe gedeelte van het hotel. De suite is van alle gemakken voorzien en door de grote ruimte met een comfortabele zithoek met bank ervaar je net die extra luxe.

Loft 52

Loft 52 is de grootste en meest luxe suite van Wageningen International Congress Centre.
Loft 52 is een trendy suite die onlangs een volledige make-over heeft ondergaan.
De suite bevindt zich in het nieuwe gedeelte van het hotel en heeft een prachtig uitzicht over het stadspark.

ONLINE BOEKEN

Boek nu op onze website voor de beste deal!

Nu boeken

Wat bieden wij nog meer

Scroll Up