fbpx

De mooiste Kerst beleef je hier!

Het duurt niet lang meer voordat de koudste, maar wel de gezelligste dagen van het jaar aanbreken. Knisperende openhaarden, fonkelende lichtjes, romantische kerstfilms, versierde kerstbomen, warme chocolademelk en heel veel lekker eten. De wintermaanden zorgen voor een hoop gezelligheid. Opzoek naar het ultieme Kerstgevoel? Ga dan voor ons Kerstarrangement! Geniet van een comfortabele hotelovernachting, uitgebreid Kerstontbijt en een culinair 5-gangen diner. 

Inhoud Kerstarrangement*

Aankomst op 25 of 26 December 2020

Overnachting in een Twin Room
Uitgebreid Live Cooking ontbijt
Culinair 5-gangen diner incl een glas prosecco
Gratis parkeren in het centrum van Wageningen
Gratis highspeed WiFi

Optioneel:
Onze sommelier heeft een speciaal wijnarrangement samengesteld.
Voor €29,50 p.p. geniet je van heerlijke wijnen passend bij het Kerstdiner.

Het Kerstarrangement boek je al vanaf €108,00 p.p.
Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting à €2.50 p.p.p.n.

*Wij houden voortdurend rekening met de door de overheid voorgeschreven richtlijnen i.v.m. covid-19.
Aan de hand hiervan kan het arrangement worden aangepast.

Familie Kerstarrangement

Ook onze kleine gasten leggen wij graag in de watten!
Hiervoor serveren wij een speciaal 3-gangen Kindermenu.
Kinderen t/m 3  jaar eten gratis mee.
Kinderen  van 4 t/m 11 jaar €17,50 p.p.

Inhoud 3-gangen kindermenu:

Tomatensoep
Hamburger met friet
Kinder dessert

Reserveren?

Bel ons! Mail ons!

Om kinderen bij je arrangement toe te voegen neem dan alsjeblieft contact met ons op.

Corona proof Kerstdiner voor de hele familie!

Het zijn bijzondere tijden en de Kerstdagen zullen er misschien wat anders uit gaan zien dan normaal, maar bij ons kun je er zeker van zijn dat wij er alles aan doen om jullie een zorgeloze Kerst te bezorgen! Zowel de gezondheid als de veiligheid van onze gasten en medewerkers staan voor ons voorop.

Door de ruime opzet in onze restaurants is het geen probleem om 1,5 meter afstand te houden en kunnen wij ook grote groepen en families een warme en relaxte Kerstsfeer bezorgen. Met grote groepen uit verschillende huishoudens zullen wij de 1.5 meter maatregelen en de maximum grote van een gezelschap die op dat moment gelden in acht nemen.

 We maken gebruik van hygiëne protocollen, desinfectie zones en duidelijke informatie. Zo kun je veilig bij ons overnachten, eten & drinken. Bij het bereiden van eten en drinken houden wij ons altijd aan de door het RIVM verstrekte hygiëne richtlijnen.

Voor meer informatie over onze corona maatregelen verwijzen we je graag naar ons corona protocol.

Kerstdiner

Voor de ultieme Kerstbeleving kun je 1e en 2e Kerstdag genieten van een culinair 5-gangen Kerstdiner. Onze chefkok heeft samen met zijn team een
culinair 5-gangen diner voorbereid met feestelijke winterse gerechten. De gerechten zijn niet alleen een lust voor het oog, maar zorgen ook voor een ware smaakexplosie bij elke hap. Kom samen genieten en wordt verrast door onze mooie en creatieve gerechten!

*Vegetarisch of veganistisch? Geen probleem.
Wij passen het Kerstmenu voor je aan!

Hotel Veluwe

4-sterren Hotel WICC  biedt een unieke ervaring met het terras op het zuiden gelegen aan de stadsgracht. In de nabije omgeving van Hotel WICC vind je vele schitterende natuurgebieden, zoals de Betuwe, Nationaal Park Veluwezoom en de Hoge Veluwe. Hier kun je prachtige fiets- en wandeltochten maken.

“Geniet van de bosrijke omgeving”

Loop je de deur van ons hotel uit, dan bevind je, je direct in het centrum van de stad Wageningen met een rijke geschiedenis en een historische achtergrond. Voor nog meer stad en cultuur kun je ook een bezoek brengen aan een van de bruisende steden Arnhem of Nijmegen. Daarnaast zijn er in de nabije omgeving genoeg andere bezienswaardigheden, zoals Ouwehands Dierenpark.

Scroll Up