Meeting & Congress Entertainment Value

Meeting & Congres

Ruime capaciteit

Met 9 boardrooms, 15 zalen en 2 grote congreszalen hebben we alle ruimte voor uw congres. Zo kunnen uw gasten bij ons zonder problemen verblijven in verschillende subsessies.

Centraal

Dankzij onze centrale ligging midden in Nederland, aan de rand van het centrum van Wageningen zijn wij zeer goed bereikbaar voor uw gasten via de snelwegen A50, A15 en A12.

Parkeren

Uw congresgasten parkeren gewoon bij ons voor de deur. We beschikken over ruim 200 parkeerplekken. Parkeerkosten bedragen €8,50 per 24 uur per auto. Parkeren is gratis in combinatie met een vergaderarrangement.

High Speed Wifi

Uw gasten mogen gratis gebruikmaken van ons open wifi netwerk met 1GB up en down.

De toekomst van

Congressen

Wij organiseren voor u, van een bijeenkomst tot een spectaculair congres. Wij geloven dat entertainment value een belangrijk onderdeel is om waarde toe te voegen aan uw congres of bijeenkomst.

'We dare to innovate so that every day at WICC is inspiring'

Onze definitie van een spectaculair congres of bijeenkomst is indrukwekkende entourage gecombineerd met hoogwaardige audiovisuele techniek, top eten en drinken en een fantastische service.

Beste service
Technische ondersteuning
24/7
Meedenken over invulling

Wij selecteren onze mensen op gastvrijheid en kennis/ervaring. Alleen deze mensen geven u de best mogelijke service.

We hebben vrijwel alle audiovisuele apparatuur in huis. Op basis van uw wensen zetten we met plezier de benodigde apparatuur voor u klaar.

We zijn 365 dagen per jaar geopend en hebben flexibele openingstijden. Wilt u een congres vroeg in de ochtend plannen of juist ’s avonds? Bijna alles is mogelijk.

Ons team denkt graag met u mee over de exacte invulling van uw congres of bijeenkomst. Vanuit onze jarenlange ervaring weten we precies wat er nodig is om er een groot succes van te maken.

Benieuwd naar onze ruimtes?

Meetings

Ons congrescentrum is een grote belevings-village met een 'touch of' jungle. Kom tot rust tijdens uw break in onze Botanic Square.

Bekijk in welke ruimtes uw meeting of bijeenkomst kan plaatsvinden.

MEETING ROOMS

In Expert Street, Talent Street en Progress- en Succes-Avenue vindt u alle meeting rooms, tevens geschikt voor het geven van trainingen.

BOARD ROOMS

In Talent Street vindt u onze board rooms. Deze zalen zijn allemaal voorzien van een eigen coffee corner, zodat u in alle rust kunt vergaderen. 

CONGRES

Voor grote congressen en evenementen kunt u terecht in onze twee grootste zalen HUGOtech en W-INVITE.

Business

arrangementen

Vergaderen op een externe vergaderlocatie zorgt weer voor nieuwe ideeën en frisse energie. Wij hebben alvast verschillende basis vergaderarrangementen samengesteld die van alle gemakken zijn voorzien. Uiteraard kan een arrangement geheel naar wens en smaak worden aangepast, zodat deze het beste bij uw bijeenkomst past. Wij denken graag mee met u mee!

Professioneel team

FOOD & Beverage

In onze keuken lopen de echte vak-idioten die het liefst op de mooiste borden de lekkerste gerechten presenteren. Niet iedereen heeft tijdens zijn congres of bijeenkomst altijd de tijd voor hoogstaande culinaire belevingen. Daarom serveren wij van buffetten tot hoog sterren niveau uitgeserveerde gerechten. Van een tafeltje van twee tot een diner-event tot 250 personen.

'Good food is good mood'

Zorg dat uw meeting of bijeenkomst een uitje wordt. Laat u verwennen door onze culinaire keukenbrigade tijdens een twee of drie-gangen business lunch of diner.

Contact

Door de goede bereikbaarheid, inspirerende omgeving en onbegrensde mogelijkheden is het WICC dé ideale locatie voor uw volgende meeting of congres. Voor vragen of meer informatie neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen uw graag verder.

Hotel WICC

Lawickse Allee 9
6701 AN Wageningen

+31 (0) 317 490 133
Open: 24/7