WICC
Nieuws Nieuw Brasserie Beau

Nieuw Brasserie Beau

Kent u dat gevoel? Net terug van vakantie.. Wat was het heerlijk! Lekker weer, prachtige natuur, gezellige straatjes, cultuur snuiven, heerlijk eten. Aan de ene kant zou u zo weer terug willen, maar aan de andere kant is het ook wel weer fijn om in ons eigen vertrouwde landje te zijn.

Want hoewel reizen ons ontzettend veel te bieden heeft; denk aan alle nieuwe ervaringen, nieuwe connecties met locals of andere reizigers en heerlijke exotische gerechten, is het ook wel heerlijk om weer thuis te komen. Kon u maar een stukje vakantie meenemen zodat u de sfeer kunt proeven, óók hier in Nederland. Gewoon wanneer u daar zin in heeft u weer even helemaal kunt wanen in het buitenland. De fijne sfeer en de heerlijke smaken van de mediterraanse keuken.

In Wageningen kunt u zo’n stukje vakantiegevoel vinden. Denk aan grote olijfbomen, Spaanse tegeltjes, prachtige antieke houten meubels en kleurrijke decoratie. Eerder kon u ook al dineren in restaurant Beau, waarvan de warme sfeer al vanaf buiten te proeven is. Nu is er ook Brasserie Beau waar u heerlijk kunt ontbijten, brunchen of lunchen. In de wintermaanden vergeet u even helemaal dat u in het koude Nederland bent en in de zomermaanden kunt u heerlijk van de zon genieten op het terras waar u een mooi uitzicht heeft over het water.

Naast de standaard serveeropties kunt u ook kiezen voor een shared dinner, wat inhoudt dat de gerechten worden geserveerd op mooie houten planken waardoor het een feestje is om te delen met anderen. Dit is niet alleen ideaal voor familie etentjes, maar ook voor evenementen en bedrijfsfeesten. U kunt zich misschien wel voorstellen dat het delen van een gerecht, in plaats van het zelfstandig nuttigen van een maaltijd, voor een groter gevoel van verbondenheid kan zorgen bij de aanwezige gasten. Heeft u een intolerantie voor een bepaald voedingsmiddel, of specifieke dieetwensen? Laat dit vooral weten aan de keuken. Er wordt graag met u meegedacht om een heerlijke maaltijd op tafel te zetten die aan uw wensen voldoet!

Bent u net terug van vakantie maar wilt u stiekem alweer terug? Of bent u op zoek naar mooie plekken om uw vakantie in eigen land toch een exotisch tintje te geven? Kom dan zeker eens proeven van de sfeer bij Brasserie Beau. Om er écht even helemaal tussenuit te knijpen kunt u er natuurlijk ook voor kiezen om een hotelovernachting te boeken bij het WICC. Zo kunt u even helemaal opladen voordat u weer verder gaat met uw gebruikelijke werkzaamheden!

Voor meer informatie over Brasserie Beau bekijk de website: www.restaurantbeauwageningen.nl
Telefoon: 0317-490133 | Mail: restaurant-beau@wicc.nl

Hotel WICC

Lawickse Allee 9
6701 AN Wageningen

+31 (0) 317 490 133
Open: 24/7

Scroll Up