Puur, gezond & bovenal lekker eten

Welkom in restaurant Beau. Waar uit eten gaan een beleving is. Restaurant Beau is begonnen vanuit de gedachte om eten te brengen zoals het bedoeld is: puur, gezond en bovenal erg lekker. Wij werken onder andere met verse theeën, fairtrade koffie en lokale ingrediënten. Ook buiten op het terras aan het water kunt u genieten van onze gerechten en dranken. Neem plaats in een van onze comfortabele loungebanken of kies een gezellig plekje uit aan tafel.

Ontspan, ontdek, ontmoet en geniet van onze gastvrijheid en mooie producten.

Naast onze lunch & borrelkaart is het ook mogelijk om gebruik te maken van onze ontbijt/lunch/diner buffetten. Deze buffetten kunnen voor grote gezelschappen naar wens worden samengesteld. Ook kunnen wij rekening houden met allergieën en dieetwensen. Deze buffetten dienen minimaal 48 uur van tevoren te worden gereserveerd.

Wij vragen u tijdig te reserveren, zodat wij een passend buffet voor u kunnen samenstellen in de juiste hoeveelheid. Zo kan Foodwaste zoveel mogelijk worden voorkomen en kunnen we naast uw wensen ook rekening houden met natuur & milieu.

Bekijk de mogelijkheden voor onze buffetten tot 1 april 2019
Bekijk de mogelijkheden voor onze buffetten tot 1 oktober 2019


Openingstijden

Ontbijt: 07:00 – 10:00
Lunch: 11:30 – 15:00
Diner: 17:00 – 21:30 (Keuken tot 21.00)


Reserveren

Wilt u gebruik maken van onze buffetten?
Reserveer dan minimaal 48 uur van te voren via 0317-490133 of info@wicc.nl.

Scroll Up