fbpx

Brasserie Beau in Wageningen

Elke dag van 07:00 uur in de ochtend tot 17:00 uur heet Brasserie Beau. je van harte welkom. Voor ontbijt, koffie of thee met iets lekkers, loungen & lunchen, een borrel of serieus uit eten met een tafel vol verse, pure en ongecompliceerde streetfood gerechten en hapjes. Loop gewoon lekker binnen bij Brasserie Beau.

Pak de krant, je laptop en een kop koffie. In Brasserie Beau kun je heerlijk ontspannen of even werken in een inspirerende gezellige omgeving. Snel even wat happen voor of tijdens een afspraak of lekker tafelen met vrienden.  Kies wat je lekker vindt en kijk mee in onze live cooking keuken waar alles vers voor je bereid wordt. Het menu is veelzijdig en verrassend.

Reserveren noodzakelijk i.v.m. Covid-19

Uiteten met 1,5 meter maatregelen

Uiteten met 1,5 meter afstand, het kan in onze restaurants! Onze restaurants zijn opnieuw heringericht en voorzien van de nodige aanpassingen, zodat je gewoon kunt komen genieten. Wil jij gezellig een hapje komen eten met de juiste maatregelen op een veilige afstand? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

‘’Op een veilige afstand, lunchen, borrelen en dineren.’’

De nieuwe realiteit is dat we gaan leven in een anderhalve meter samenleving samen met nog andere preventieve maatregelen. In ieder geval totdat er een vaccin op de markt komt, kunnen we niet meer terug naar de normale gang van zaken. Met de grote omvang van onze restaurants is een anderhalve meter samenleving goed haalbaar. Daarom hebben we onze brasserie en het restaurant volledig heringericht op basis van deze ‘’nieuwe maatschappij’’. Zodat we op een veilige afstand elkaar weer live kunnen zien en spreken. Om weer samen te kunnen lunchen, borrelen en dineren. Maar dan uiteraard op veilige afstand en volgens de gestelde maatregelen.

Wil je meer weten over hoe een 1,5 meter bezoek eruit ziet bij Beau?


Openingstijden

Helaas zijn onze deuren op dit moment alleen geopend voor hotelgasten i.v.m. de nieuwe covid-19 maatregelen.
Maandag: 7:00 tot 17:00 uur
Dinsdag: 7:00 tot 17:00 uur
Woensdag: 7:00 tot 17:00 uur
Donderdag: 7:00 tot 17:00 uur
Vrijdag: 7:00 tot 17:00 uur
Zaterdag: 7:00 tot 17:00 uur
Zondag: 7:00 tot 17:00 uur


Reserveren

De brasserie is 7 dagen per week geopend.
Reserveren noodzakelijk i.v.m. Covid-19


Contact

Lawickse Allee 9
6701 AN Wageningen

+31(0)317 490 133
restaurant-beau@wicc.nl

Klik hier voor een routebeschrijving

Scroll Up