Trouwlocatie Wageningen

Zijn jullie opzoek naar een bijzondere trouwlocatie? Wij hebben alles onder 1 dak en zijn daarnaast ook heel centraal gelegen, midden in Nederland. Ondanks de vele mogelijkheden en de grootte van onze trouwlocatie voelt alles erg huiselijk en sfeervol. Binnen onze huiselijke sfeer bekijken we graag jullie persoonlijke wensen en voorkeuren. We hebben diverse ruimtes met verschillende mogelijkheden, die wij kunnen voorzien van jullie eigen persoonlijke touch. Onze eigen weddingplanners denken graag mee om van jullie bruiloft een onvergetelijke dag te maken!

Alles onder 1 dak

Niet alleen de ceremonie, maar ook het diner met als afsluiting een spectaculair feest inclusief overnachting kunnen door ons georganiseerd worden. Door onze veelzijdige trouwlocatie in Wageningen is er voldoende ruimte voor al jullie wensen. Zo kunnen we een intieme ceremonie verzorgen, maar ook een grote bruiloft met alles erop en eraan. We hebben diverse ruimtes die variëren in grootte en mogelijkheden zowel binnen als buiten. Beleef een zomerse bruiloft op onze trouwlocatie en geef elkaar het ja-woord in de buitenlucht aan het water. Op ons buitenterras is het mogelijk om heerlijk te borrelen of te genieten van een smaakvolle barbecue. Mocht het weer niet meewerken dan zijn er genoeg mogelijkheden binnen in onze trouwlocatie zoals, onze brasserie, het restaurant of de sprookjesachtige W-INVITE zaal.

Officiële trouwlocatie

Wij zijn een officiële trouwlocatie gelegen in Wageningen aan het stadspark met een mooi uitzicht over het water. Door de vele mogelijkheden is het een geschikte locatie voor een spetterende bruiloft. Niet alleen de ceremonie, maar ook het diner met als afsluiting een spectaculair feest inclusief een overnachting kunnen door ons georganiseerd worden. We laten niets aan het toeval over, want wij begrijpen hoe belangrijk deze dag voor jullie is. Wij denken daarom graag met jullie mee en nemen met liefde de organisatie van deze dag van jullie over, zodat jullie lekker kunnen ontspannen en genieten.

Trouwen bij W-INVITE

Officiële trouwlocatie
Bruidssuite & hotelkamers
Alles onder 1 dak
Grote tuin met terras aan het water
Catering
Verschillende ruimtes
Groot parkeerterrein

Waar vind je ons?

Je vind ons midden in Nederland, aan de rand van het centrum van Wageningen. Wij zijn goed bereikbaar via de snelwegen A50, A15 en A12 en hebben een groot eigen parkeerterrein. Daarnaast stopt de bushalte op 5 minuten loopafstand van het hotel.

Little things make a difference!

Wij hebben alle ingrediënten in huis om voor jullie een fantastische bruiloft te verzorgen; onze stijlvolle inrichting, een keukenteam die jullie verrast met de lekkerste foodconcepten en comfortabele hotelkamers. Maak jullie bruiloft nog specialer door te blijven overnachten. Zo kun je nog langer met elkaar of met familie en vrienden genieten van dit speciale moment! Onze weddingplanners nemen graag alle zorg uit handen nemen. We denken graag met jullie mee om invulling te geven aan jullie grote dag. We zitten vol met leuke en originele ideeën; van de inrichting, tot het maken van mooie signing en het bedenken van speciale gerechten en/of hapjes. Vier voor een onvergetelijke dag je bruiloft op onze trouwlocatie in Wageningen.

Scroll Up