fbpx

Zakelijke locatie 

Op zoek naar een veelzijdige locatie voor een meeting, vergadering of event? Vergaderen buiten de deur is net even anders. Weg van de alledaagse routine in een andere fijne omgeving.

Hotel WICC congres-en event staat mede dankzij de centrale ligging, landelijk bekend als de locatie bij uitstek voor alle soorten bijeenkomsten. Er zijn 26 volledig gerenoveerde zalen en ruimtes voor bijeenkomsten van 2 tot 600 personen die voorzien zijn van technische en audiovisuele faciliteiten. Alle zalen zijn voorzien van gratis High Speed WIFI. Naast congresruimte beschikt het WICC over 208 hotelkamers, waardoor iedereen met een lange reistijd makkelijk kan blijven overnachten. Daarnaast heeft het WICC ruime parkeergelegenheid op eigen terrein en met ons eigen keukenteam zorgen we voor een foodbeleving die perfect aansluit bij uw bijeenkomst!

Als je een congres of vergadering bij ons organiseert, vinden we het enorm belangrijk dat deze slaagt. Het professionele Meetings & Events team denkt graag met jou mee om samen tot een succesvolle bijeenkomst te komen. Een meerdaags event of congres? Informeer bij ons naar de speciale kamer tarieven.

Congreshotel

Congreshotel

Een trendy en centraal congreshotel gelegen in Wageningen.

Vergaderarrangementen

Vergaderarrangementen

Bekijk onze complete vergaderarrangementen!

1,5 meter congres

1,5 meter congres

Congres of vergadering met 1,5 meter maatregelen.

Flexwerkplek

Flex werkplek

Bekijk onze flexwerkplekken met arrangementen!

Congressen

Congressen

Sfeervolle en unieke congreslocatie.

ZALEN OVERZICHT

Bekijk onze zalen

Congres of vergadering met 1,5 meter maatregelen

Wil je een ‘coronaproof’ vergadering organiseren nu dit van de overheid weer mag en zoek je een vergaderruimte waarin je kunt vergaderen op anderhalve meter afstand? Een ruimte die de deelnemers makkelijk kunnen bereiken en waar je gratis voor de deur kunt parkeren? Dan is het WICC de locatie die je zoekt.

De nieuwe realiteit is dat we gaan leven in een anderhalve meter samenleving samen met nog andere preventieve maatregelen. In ieder geval totdat er een vaccin op de markt komt, kunnen we niet meer terug naar de normale gang van zaken. Met de grote omvang van ons hotel en congrescentrum is een anderhalve meter samenleving zeker haalbaar. Daarom hebben we het WICC volledig heringericht op basis van deze ‘’nieuwe maatschappij’’. Zodat we op een veilige afstand elkaar weer live kunnen zien en spreken. Om weer samen te kunnen komen voor een vergadering in real life en sneller knopen door kunnen hakken. Maar dan uiteraard op veilige afstand en volgens de gestelde maatregelen.

Wil je meer weten over hoe een 1,5 meter congres of vergadering eruit ziet bij het WICC?

Scroll Up